Am vorbit cu un brazilian

Am vorbit cu Luiz, 3 AT 213 din  statul Sao Paolo.M-a auzit la un s7,radio 5.Eu il auzeam la un s3 radio 5.Folosea un Kenwwod si o antena Iaghi(directiva).Din ce vad are foarte multe statii.

I-am spus ca luna viitoare o sa ma duc in Brazilia,in Rio de Janeiro.El mi-a spus ca ma duc  si in Sao Paolo.Mi-a spus ca ar fi foarte incaintat sa ne cunoastem.Din pacate nu este trecut si Sao Paolo in programul nostru.E cam la 400 km distanta.Am mai vorbit cu el in trecut.Imi face placere sa vorbesc cu el.Dar discutia noastra s-a terminat brusc.Ori s-a dus propagarea,ori s-a intamplat ceva cu statia lui.Sper sa nu fie asa.

Daca era din Rio de Janeiro era mai simplu.Asa e posibil sa se supere.Mi-a spus ca brazilienii sunt foarfte prietenosi,foarte primitori.Mi-a spus sa ii trimit e-mail daca ma duc la el.

I-am vazut poza.Pare bun meserias.Si-a facut singur antena.Are o gramada de scule.Ii plac si tatuajele.

Vorbeste bine engleza.M-am inteles goarte bine cu el.Din pcate propagarea cobora si urca.Il auzeam cand bine,cand slab.Paote s-a suparat pe mine pentru ca i-am spus ca nu ajung in Sao Paolo.Dar poate iau un autobuz,E autostrada.In 4-5 ore as fi acolo.Pe de alta parte vreau sa ma scald in ocean,vreau sa vizitez xe e de vizitat in Rio de Janeiro.Si sunt foarte multe de vizitat acolo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s