O foca in Marea Neagra?

Un domn a pozat o foca.Ea se afla in mare,in apropiere de Cazinoul din Constanta.O alta foca a fost pozata in urma cu peste 40 ani.

Artrebui sa profitam de lucrul ata.Sa cautam focile din Marea Neagra,sa le insemnam,sa le puem punem GPS.

Grecii din Zakynthos stiu unde se afla broastele testoase uriase.Le-au montat sisteme GPS.Le gasesc si pe fundul marii.Mii de turisti le vad.Cred ca asta ar trebui sa facem si noi cu focile din Marea Neagra,care ar fi pe cale de disparitie.Cred ca sunt greu de prins.Dar niste specialisti cred ca stiu sa le prinda.Apoi poate ca turismul s-ar dezvolta foarte mult.Foarte multi straini ar fi curiosi: Cum,o foca in Marea Neagra?Hai s-o vedem.Si vin la noi.

Dar ai nostri au creier?Nu.De ce sa vina strainii noi?Da-i incolo.Da-l incolo si de turism.N ne facem ca facem turism.

Asa am putea face alte chestii.Eliberam niste foci,le punem GPS sispunem ca sunt focile din Marea Neagra.Dar sa fie vro sase.Grecii ne-au aratat 3 testoase uriase.Espuneau ca sunt foarte multe.Dar eu cred ca au facut smecherii si au turism.Testoase de 1.2-1.5m?Cam mari pentru ona asta.Posibil….le-or fi luat si ei de pe undeva…Din Galapagos….si le-au pus GPS….putem sa dezvoltam si noi turismul. asa.Dar nu se vrea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s