Ce frumos a fost in Iguazu,Brazilia!

Eram in hotel si ma uitam pe geam.Am vazut flori.Am vazut ceva mult mai interesant,pasarea colibri.Am luat repede camera si am filmat-o.Am vrut sa o pozez,dar nu am mai avut timp.A disparut cu viteza glontului.
Hotarat sa vad mai mult,am iesit in gradina hotelului.Am vazut un pom mare,cu flori foarte frumoase,ca niste lalele.Acel pom se cheama Tulipier du Gabon.Mai vazusem acest pom si in Tenerife.Probabil ca este si in Gabon,doar ii poarta numele.
Am stat 2 ore si ma uitam la pom si la flori.Am vazut cateva pasari colibri.Le-am filmat.Dar le-am prins si altfel,nu doa in viteza.S-au asezat pe crengi si isi aranjau penele.Asa ceva nu am vazut nici macar la teleenciclopedia.Acolo am vazut prima data pasarea colibri.
Am filmat vreo trei ore pasarile.Am niste filme de milioane….
Am inotat si in piscina,era la cativa metri de pomul Tulipier.
Am vazut pentru prima dara arborele de cafea,arborele de piper.Am vazut pentru prima data si o cascada,care este de doua ori mai inalta decat Niagara,iar debitul maxim este uneori mai mare decat debitul cascadei Niagara.Unii spun ca este cea mai mare din lume.Pe 2 km sunt 270 de cascade.

3 responses to “Ce frumos a fost in Iguazu,Brazilia!

    • M-am mutat p Facebook.Acolo pun poze….si stau mai mult pe blogul celalalt.Asta e blog de rezerva.Cand nu functioneaza blogul ala,vin aici.Dar in ultmii 2 ani a functionat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s