Politicienii nostri au distrus tara

Devine din ce in ce mai greu sa locuiesti in Romania.Aproape toti prietenii mei au plecat la munca in strainatate.In Romania nu sunt locuri de munca,iar salariile sunt foarte mici.Si pensionarii au pensii foarte mici.

Nu suntem o tara mica si cu toate astea avem venituri mult mai mici decat tari care au o populatie de cateva ori mai mica decat a noastra.

Privatizatii sunt fortati sa dea faliment de catre clasa politica.Ai un magazin mic,vine un supermarket cu de toate la preturi mult mai mici decat la tine in magazin.Supermarket deschis cu surle si trambite si taiere de panglici…invitati politicieni de seama la eveniment.

Ai o benzinarie mica,la un km departare se deschide un Petrom,Lukoil.Evident ca esti falimentat.De ce sa iau carburanti de la asta care are doua pompe si e dubios si de ce sa nu iau carburanti de calitate de la Lukoil sau Petrom care au 6-7 pompe?

Ai o farmacie micuta…in policlinica se deschide un Sensiblu,la inaugurare vine si sefa Colegiului,Clara Popescu.Evident ca Sensiblu termina farmaciile din zona…si prin reclama falsa pe care o face,cu reducerea de 50%.

Apare un colos langa tine si iti distruge activitatea pe care o ai de foarte multi ani.

Politicienii au distrus tara asta,i-au distrus pe cetateni,pe comercianti.De aia foarte multi au parasit tara asta.Cateva milioane lucreaza afara.Si vor mai pleca niste milioane afara.Nu stiu ce populatie va avea Romania peste 100 ani.Probabil ca 5-6 milioane….daca se merge in ritmul asta.

3 responses to “Politicienii nostri au distrus tara

 1. Salut, scuze de oftopic …
  Frumos blog.
  Vezi că ţi l-am băgat la blogroll pe Românica blues cu numele “Balbeck doi” (E chiar sub celălalt pe care l-am lăsat în caz că îl salvezi).

 2. Revin … am uitat ceva …
  Văd că tot nu ai un slogan, eu am pus unul care apare când ţii mouseul desupra numelui blogului …
  “Balbeck schimbă părul dar năravul ba”
  🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s