Iohannis,mai lasa nevasta acasa!Nu ea a fost votata

431856lIohannis care este un papagal isi ia nevasta peste tot in lume.El este un distrus fara ea.Nu s-ar spala niciodata,nu s-ar pieptana,nu s-ar imbraca elegant.Ea ii pune si cravata la gat.El nu se pricepe nici macar atat.

Iohannis e un norocos.De cand a ajuns presedinte au aparut si alte slugi.Presedintele nu stie nici macar sa isi faca o salata.Inca putin si nevasta ii tine lingura si furculita sa manance.

El isi intreaba disperat sotia:

-Carmen,am citit bine?Ce ma fac?Ce trebuie sa fac sa iasa bine conferinta?

-Nu e bine,ma stresezi.Intoneaza acolo.Spune cu tarie.Esti monoton.Adormi pe toata lumea.Mai bine pune-ti purtatorul de cuvant!

Iohannis e mare….asta e un avantaj,insa cum deschide gura,strica tot.

Carmen ii spune cum sa se imbrace,insa ea aproape ca iese doar in bikini pe strada.Ea nu are tinute elegante,ci mai degraba sexy.Sa se duca mai bine la parade modei,sau pe centura.Mie mi-a placut foarte mult cum se imbraca Maria Basescu.A fost o adevarata Prima Doamna.Insa si-a gasit si aia un sot…e drept opusul lui Iohannis.

PS: Am auzit ca sotia lui Iohannis stie sa cante la pian. 🙂 Baseslul ne-a costat mai putin,el nu isi plimba sotia peste tot in lume,cum face Iohannis.Si delegatia era mai mica.Si parca Baselul s-a plimbat mai putin decat Iohannis.Neamtul vrea lux,risipeste bani publici.Guvernul ar trebui sa ii mai taie din cheltuieli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s