O jurnalista de la Antena 3 e proasta gramada

Ea spune ca PNL face motiune de cenzura pentru ca “Ponta ne face de ras”.In realitate nu e asa,Ponta este un premier trimis in judecata pentru 17 puncte de acuzare.Cu toate astea nu isi da demisia.S-a legat de scaun.

DNA se leaga de ceva care s-ar fi petrecut in urma cu 8 ani?Mie mi se pare ceva ridicol.Dar daca ajung in situatia asta,oamenii de onoare isi dau demisia.Insa Ponta este ca toate celelalte scursuri politice.Ce omoare sa aiba Ponta?

Personal mi-ar placea ca aceasta motiune sa aiba sorti de izbanda,desi dupa aia intram in criza politica.Mie PSD aproape mi-a falimentat afacerile.Prin deciziile lor sunt aproape in faliment.

Multi spun: “noi nu facem politica”.Da,dar prin ceea ce fac jegosii de politicieni putem sa avem probleme in afaceri.Nu ne bagam,nu ne intereseaza….astia sunt cei ce nu fac nimic.Mentalitatea asta trebuie sa dispara.Ar trebui sa se iasa in strada.In Romania nu mai iese nimeni in strada.Romania are probleme grave.In strainatate se iese in strada pentru nimic.Acolo sunt salarii de 3 ori mai mari decat la noi.Dar la noi nu iese nimeni in strada,probabil de frica,din comoditate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s