Americanii nu se dezmint…sunt criminali

Un om de culoare aflat in carucior a fost ucis de politisti.Acesti au tras sute de gloante in el,ca li s-a parut lor ca scotea ceva din buzunar.

Justitia din statul american Georgia a ucis o femeie de 47 ani,pe motiv ca ar fi comandat moartea sotului ei.Am inteles…dinte pentru dinte.Asta nu e justitie…ci crima.Ce diferenta ete intre ceea ce face Isis si ceea ce face justitia americana?Niciuna….amandoua ucid.

Femeia a fost condamnata la moarte in 1997.Pai de ce nu au executat-o imediat atunci?De ce au mai tinut-o in inchisoare atatia ani?De handicapati ce sunt…americanii sunt o rasa hadicapata.

Papa s-a dus in SUA…a cerut ca femeia sa nu fie ucisa.Cum a plecat el din SUA,justitia  a ucis-o.I s-a facut injectia letala.

Le doresc tuturor americanilor sa arda pe rug,pentru ca sunt de acord cu asa ceva.Nu sunt decat niste cotropitori,niste criminali,niste nemernici.

Va simtiti bine,handicapatilor,ca ati ucis-o pe femeia aia?Fir-ati ai dracului sa fiti,cu rasa voastra!

Femeia nici macar nu era criminala.Si-a pus amantul sa ii omoare sotul.Amantul a luat inchisoare pe viata,ea in schimb a fost executata.

Rusine,USA!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s