Fiul lui Bercea Mondial condamnat la 12 ani de catre niste tembeli din tribunalul constanta

Cum sa dea cacatii aia 12 ani pentru santaj?Au dat sentinta aia doar pentru ca erau judecati niste tigani.Cum sa ia “sclava”Izaura 4 ani si 5 luni pentru un cacat?

Inseamna ca Mircea Basescu va fi achitat.Asta e mafia din justitie….judecatorii sunt de fapt interlopi,ofiteri acoperiti.Ce m-as bucua sa le dea cineva foc la case si la masini judecatorilor si procurorilor!Astia sunt niste psihopati.Nici doctorii nu ii mai fac bine.Si cu toate astea iau zeci de mii lei pe luna de la noi.

Judecatorii din Romania sunt niste putori oridinare,niste scursuri umanoide.Cum sa dea ba 2 ani pentru un cacat?Pai asta dovedeste faptul ca Romania e tara de cacat,plina de cacati,pusi pe functii mari sau pusi s-o faca pe dumnezeii.

Pentru mine nu conteaza ca e prima instanta…aceasta instanta e cacat de instanta.Judecatorii astiasunt niste ofiteri acoperiti,Daca nu sunt,atunci sunt niste distrusi,care actioneaza de frica.E un caz foarte mediatizat si atunci dau niste sentinte in bataie de joc.Sunt convins ca pe vremea comunismului nu luau nici macar un an inchisoare.Asta e capitalismul,trebuie sa ne luam dupa tembelii de americani.In scopul asta s-a si facut codul penal astfel,in bataie de joc fata de platitorii de tae si impozite.

Sa-mi spuna si mie scursura umanoida a tribumalului constanta pe cine a omorat fiul lui Bercea de i-a dat 12 ani.Sa arda pe rug!Asta nu e judecator.Asta merita ucis cu pietre.

Aceasta condamnare a fost facuta la comanda familiei Basescu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s