Romanilor,veniti in tara!

E liniste,cald,pace,salariile se majoreaza.Aici curge numai lapte si miere,umbla cainii cu covrigi in coada.Nu avem teroristi,suntem prieteni cu ei.Ii lasam sa-si faca si tabere sa se antreneze la noi.Daca avem teroristi,nu ne fac nimic.Sunt chiar foarte incantati de ospitalitatea noastra.

Arabii sunt oameni mandri,sunt unii dintre ei foarte bogati,altii foarte saraci.Toti sunt prietenosi,dar daca te duci peste ei sa le furi petrolul,bogatiile naturale,se apara si ei cum pot.Se schimba si devin foarte rai.Daca un om e rau cu tine,poti sa fii bun cu el?Americanii au ucis milioane de arabi,evreii la fel.Cum sa fie prieteni cu inamicii?

Arabii miros urat,de fapt pielea lor miroase asa.Nu din cauza ca nu se spala,la ei e foarte cald,se spala si de 5 ori pe zi.Noi nu ne spalam ca ei.

In Romania nu exista pericolul atentatelor teroriste.Asa zisii teroristi au spus ca vor comite atentate doar in tarile care au venit peste ei.

Nu stiu cati romani au fost ucisi dintre cei rapiti prin tari africane.Cred ca niciunul…cel mult s-a cerut rascumparare.

In atentatele din Franta au murit si doi romani.A fost intamplare.S-au aflat in locul nepotrivit(nu din vina lor).Sunt si victime colaterale,au murit si arabi in urma atentatelor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s