M-am saturat de reclamele Catenei,Sensi Blu,Dona,etc

catena-oas-300x169Astia de la consiliul concurentei chiar nu vad ca aceste lanturi practica o concurenta neloiala?Unde mai pui ca legea spune ca lanturile de farmacii trebuie sa acopere 10% din piata romaneasca,dar au ajuns sa fie aproape 99%.Lanturile deschid farmacii unde vor,desi orasele sunt inchise.Foarte multe spatii unde sunt lanturile de farmacii cu chirie nu au nici macar 50m2 utili…probabil ca au dat spaga mare la Ministerul Sanatatii  si la Colegiul Farmacistilor.Altfel nu se explica faptul ca isi deschid farmacii in spatii de 30m2…legea nu mai e lege in tara asta.

Reclamele pe care le fac lanturile de farmacii sunt agresive si se repeta pe posturile tv de n ori.Se stimuleaza consumul de medicamente,iar daca vrem preturi reduse,trebuie sa ne facem card Catena,Sensi Blu,etc.Astia de la consiliul concurentei ce fac?Dorm pe ei….incaseaza degeaba bani de la contribuabili.

Interziceti dracului odata stimularea consului de medicamente prin reclame!CNA ar trebui sa amendeze drastic televiziunile care dau aceste reclame ale acestor retardati.Avem si noi mandria noastra,suntem romani,nu ar trebui sa ne mai lasam manipulati,prostiti,pacaliti de multinationalele astea.

In nicio tara straina nu am vazut atatea farmacii Catena,Sensi Blu,Dona,Help Net.De fapt lanturile astea de farmacii exista doar la noi si se dezvolta pentru ca li se permite,autoritatile iau spaga de la acesti paraziti.Sensi Blu isi poate deschide farmacii in spatii comerciale.Are monopol,parlamentarii au votat asta pentru Sensi Blu.Si politicienii astia sunt niste scursuri umanoide,la fel ca astia de la Catena,Sensi Blu,Dona,Help Net,etc.

Dona cum face reclama? “Dona,o farmacie cum toate ar trebui sa fie!”.Pai mai multe farmaciste de la Dona au ajuns dupa gratii.Au mituit medici ca sa ia retete scumpe…asa trebuie sa fie toate farmaciile?Asa ne invata Dona?

Bineinteles ca la Catena sunt si doi clovni care ii fac imaginea: Stela Popescu si Alexandru Arsinel.Babalacii astia nu se mai satura,sunt si actori,sunt si pensionari si fac si reclama pentru Catena.De fapt mai multe personaje s-au compromis: Stela Popescu,Alexandru Arsinel,Nico,Adrian Enache.

PS: In poza sunt doua panarame: Stela Popescu si Alexandru Arsinel…

2 responses to “M-am saturat de reclamele Catenei,Sensi Blu,Dona,etc

  1. Invatati cit mai mult despre tehnicile de manipulare, pentru a va proteja de acesti comercianti flaminzi de bani.
    Appeal to fear sau appeal to emotion se presteaza la reclamele cu medicamente.
    Cititi mai bine in engleza pentru ca articolele sint complete, nu ca cele in limba romana.
    Cititi totul despre tehnicile manipulatorii ,,Appeal to …,, pe care le folosesc comerciantii si politicienii impotriva populatiei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s