Ieri m-am plimbat cu un tir

Am cativa prieteni soferi pe tir.M-a sunat un prieten ca are o descarcare intr-un supermarket si era foarte plictisit.Apoi trebuia sa faca inspectia tenica remorcii.M-a intrebat daca vreau sa merg cu el.

Ne-am intalnit in spatele supermark-ului,unde descarca el.A descarcat si am plecat sa isi faca revizia.Tirul nu are voie sa intre prin orase.A facut ocol vreo 20 km.A ajuns la locul inspectiei tehnice.A intrat pe o usa foarte ingusta.Dar daca au trecut oglinzile,a trecut si tirul.Facea virajele foarte largi,ca sa poata sa vireze stanga,dreapta.De multe ori senzatia era ca iese de pe carosabil ca sa faca acele manevre.Cand dadea cu spatele senzatia era ca patineaza,de fapt remorca aia era putin mai lenta decat capul tractor.

Viteza maxima o prindea foarte repede,avea motor de 430 cai putere.Viteza maxima este 90 km/h,limitata electronic.Cu autocarul e mai usor.E mai scurt decat un tir.Cel mai greu de condus e camionul cu remorca.E mai lung decat un tir.E mai greu de controlat remorca.

Mi-a placut plimbarea de ieri.Oare ce urmeaza?Plimbare cu avionul particular?Am o prietena,pilot,care are avion.

One response to “Ieri m-am plimbat cu un tir

  1. balbeck, securistul de cristi, ala dat afara din sri si gata de intrat in parnaie cred ca te urmareste hahahahahaha le-am dat cu flit tocmai cand ei se credeau calare pe situatie si imparteau cadouri din bani negri la blggerii care tineau cu ei si asta nu le convine cristi dascalu vrea sa te faca, balbeck hahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s