Fiat justitia! Rusine justitiei romane!

Justitia noastra a ajuns sa fie asemanatoare justitiei din Rusia,Ucraina.In Rusia sunt inchise pe nedrept fetele de la Pussy Riot.Ele au fost condamnate la doi ani pentru ca au cantat in catedrala un cantec anti Putin,In Ucraina Iulia Tymoshenko a fost condamnata la 7 ani pentru abuz de putere,mai precis pentru ca a semnat un contract de livrare a gazelor cu Rusia,care se pare ca a fost pagubos.Doar ea a fost condamnata.

La noi,Corneliu Iacobov a fost achitat in prima instanta,dar a fost condamnat de Curtea de Apel la 7 ani si ICCJ a mentinut sentinta data de Curtea de Apel.Dar Stolojan ce face?S-a infiltrat si el la Rafo.Nu se stie nimic de dosarul sau.

Judecatorii instantei supreme au hotarat definitiv condamnarea omului de afaceri Corneliu Iacobov la sapte ani de detentie si a lui Toader Gaurean la sase ani in dosarul privind prejudiciarea Rafo Onesti, Inalta Curte de Casatie si Justitie respingand recursurile declarate in acest proces, anunta Mediafax.(sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12642797-corneliu-iacobov-condamnat-definitiv-7-ani-inchisoare-dosarul-rafo-onesti.htm)

A urmat apoi condamnare lui Adrian Nastase la doi ani cu executare.Dar nu a fost un proces echitabil.Procuroarea DNA care il acuza a ajuns judecator la iccj si l-a condamnat.Si ceilalti din dosar au primit 6-7 ani.Totul de la nimic,un panou electoral.Toti in lumea asta fac campanie electorala…..ca de unde ai avut bani pentru panoul ala?

Judecatoarele basiste i-au condamnat,desi asa zisa infractiune se precrisese.Dar 21 de magistrati au semnat o circular4a interioara prin care prescriptia nu mai exista,deoarece dosarul a stat mai bine de un an la CCR.Circulara aia este ilagala,dar nimeni nu vede nimic.CSM este mort.Niste vrajitoare au condamnat la comanda politica.ICCJ este o institutie plina de gunoaie.Aia nu sunt magistrati,sunt ofiteri acoperiti.Nu ma mira faptul ca Laura Codruta Kovesi a fost facuta colonel.

PS: Condamnarea inculpatilor din dosarul in care si Adrian Nastase este condamnat cu executare,este rusine nationala.Cica s-a vrut sa fie un exemplu pentru ceilalti.Ce exemplu?Nu exista prezumtie de nevinovatie?Judecatoarele alea s-au antepronuntat,ii considera infractori din start pe cei ce ii judeca.Nu au ce sa caute in magistraturea asemenea rapandule.

PPS: Dar cine l-a sponsorizat pe Basescu in campania electorala?Parchetul nu vrea sa ancheteze.S-a vrut capul lui Adrian Nastase.

One response to “Fiat justitia! Rusine justitiei romane!

  1. Sper sa nu fie condamnat si Patriciu dupa ce a fost achitat in prima instanta.Imaginea justitiei noastre este aproape zero.
    E praf din cauza ca foarte multi magistrati raspund la comanda politica.Sunt platiti,facuti ofiteri acoperiti,colonei.In schimb trebuie sa dea sentinte basiste sau staliniste.
    .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s